کالباس
دوشنبه 27 فروردين 1397
1:25
[ ]
ریشه کلمه کالباس به مرکز و شرق اروپا برمی گردد.
برای تولید کالباس یک خمیر پایه به روش کاتریزاسیون ایجاد شده که از گوشت، آب، روغن گیاهی و ادویه جات معطر تشکیل می گردد. پس از ایجاد یک مخلوط یکنواخت، تکه های نمایشی و سایر مواد نظیر پنیر به مخلوط اضافه می شود، و در نهایت محصولات جهت پخت در محدوده دمایی 78 الی 82 درجه سانتیگراد، پخته و پاستوریزه می شوند.
ماندگاری محصول : 30 روز از زمان تولید در دمای یخچال (0 تا 4 درجه سانتی گراد)
[ بازدید : 23 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما : ]